sâmbătă, 8 august 2009

Prostii campionatului

Sunt Dinamovist de cand ma stiu. Si o sa fiu in continuare. Tocmai de aceea m-a enervat scorul Dinamo cu International Curtea de Arges sau Avantul Prabusirea sau cum s-o fi numit. Indiferent daca a gresit arbitrul, a fost terenul prost sau vremea rea, o echipa cu pretentii nu trebuie sa se planga de asa ceva. De fapt o echipa cu pretentii nu trebuie sa ajunga in asemenea postura. Dar Dinamo nu mai e demult o echipa cu pretentii. O echipa cu pretentii nu este condusa de Turcu si Borcea, care, cu toate intentiile lor bune, nu se pricep sa aleaga. Au adus un antrenor de doi lei pe care nici Borcea, daca il iei repede, nu cred ca stie cum il cheama si o gramada de jucatori expirati pe care nu i-a dat afara Steaua de buni ce erau. Cat despre stranieri ce sa mai vorbim. Mai nimic. In schimb Dinamo are valori in curtea ei la centrul de juniori de unde au aparut majoritatea vedetelor ei.
De ce nu l-a luat Dinamo pe Tanase? De ce nu a luat un antrenor macar cu nume, care sa aiba autoritate asupra jucatorilor ca acestia sa nu mai umble prin cluburi si sa se imbete pe manele cu Steaua, nimeni nu stie. Dar daca lucrurile raman asa Borcea nu se va mai pregati de Liga Campionilor ci de Divizia B.
Mi-e teama de ce o sa se intample in meciul cu Slovan Liberec, o echipa ceha cu care o sa-i fie destul de greu si daca ar juca foarte bine. Dar cred ca foarte bine pentru Dinamo este acum sa fie egala unei echipe venite din B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu