miercuri, 21 martie 2012

De ce a facut “Bombonelu” blat cu “Baselu” in dosarul Zambaccian?


La ieşirea din sala de judecata, unul dintre avocatii lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, a reafirmat ca acest dosar este "prefabricat", arătând că suma de peste 100.000 de dolari depusă de sotia fostului consul Ioan Paun la DNA, care ar fi fost primită de la soţii Nastase în 2004, contine doar bancnote de 100 de dolari iesite de sub tiparnita în anul 2005.

Toata lumea a acuzat procurorii ca au contrafacut probele, chiar si Nastase. Dar oare asa sa fie?

Nimeni nu crede ca procurorii DNA nu ar putea face asa ceva, dar aici vorbim de Adrian Nastase. Nu de Gigi Becali, cioban de meserie sau de Copos, cofetar. Ci chiar despre un profesor de drept, care le-a predat celor care il ancheteaza sau il judeca acum. Este putin probabil ca din 2004 pana acum sa nu fi verificat bancnotele.

Eu cred ca sunt doua variante, din care una mai probabila: ori a inlocuit probele fara stirea anchetatorilor (ceea ce e putin probabil si daca o putea face o facea acum 6 ani) ori i s-au inlocuit probele la un ordin politic.

Si de cine asculta d-l Morar? De Baselu! Dar de ce ar face Baselu asa ceva? Poate ca schimbul pentru o intelegere cu PSD ul este si libertatea lui Nastase. Sau poate ca libertatea lui Nastase, obtinuta astfel va rupe definitiv USL.

Ramane de vazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu