sâmbătă, 29 mai 2010

Uite cine ne conduce! (cum naiba au ajuns acolo!)

PNL se afla ca Isus intre doi talhari, PDL si PSD", este de parere vicepresedintele Camerei Deputatilor, liberalul Ludovic Orban. – Daca PNL este Isus, inseamna ca Orban e sfantul duh. Dar cine e tatal?

PNL va sustine motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna in Parlament, cu toate ca nu este de acord cu continutul documentului, a anuntat, vineri, presedintele liberalilor timiseni, senatorul Nicolae Robu. – Caragiale, ce dreptate avea! “Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

PSD intentioneaza sa ii propuna presedintelui Traian Basescu organizarea unui referendum national pe tema masurilor de austeritate decise de Cabinetul Boc. Anuntul a fost facut sambata de liderul social-democrat Victor Ponta – sunt curios cate pagini va avea buletinul de vot? – Oare nu s-ar dubla astfel cheltuielile Romaniei? Numele de Micul Titulescu cred ca incepe sa se transforme in Porecla!

Singurii oameni care au ramas pe functii, in urma participarii PSD la guvernare alaturi de PDL, in 2009, sunt Mircea Geoana si cumnatul sau, Ionut Costea, presedintele Eximbank, a declarat, vineri, liderul social-democrat Victor Ponta. – Oare micul Titulescu la ce echipa joaca?!!!
Dar Elena Udrea care a declarat „Guvernul Boc va trebui "sa plece", daca nu va reusi sa impuna masurile de austeritate anuntate”?!!!


Deputatul PDL Teodora Trandafir a avut, in plen, un schimb de replici cu viceliderul grupului parlamentar al PNL, Eugen Nicolaescu, despre care, in mod ironic, a spus ca se pricepe la orice si ar putea sustine si un seminar cu subiectul "ceasornicaria intre trecut si viitor". In disputa a intervenit si deputatul PSD Adrian Solomon, care a atentionat-o pe Teo Trandafir ca nu se afla la un post de televiziune."... aici nu e nici Pro TV, nici Antena 1 sau unde ati mai fost dumneavoastra, pentru ca ma uit prin sala si nu o vad pe Tanta", a spus Solomon. – Teo si Adi show! Chiar Tanta mai lipsea de acolo!

Si bomboana pe coliva: Potrivit inregistrarii audio difuzata marti seara de Antena 3, unul dintre participanti, un parlamentar, ii spune sefului statului, in legatura cu pensia sociala minim garantata: "In 2009 mi-ati spus ca ar fi fost bine ca ea sa fi fost de 500 de lei"."Eram sub influenta bauturilor alcoolice", ii raspunde Basescu. - acum o mai fi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu