luni, 7 septembrie 2009

Nutzi spaima lui ”Organ” sau a lui Basescu?

Saptamna ce a trecut, desi criza se adanceste, protestele sindicale risca sa se transforme in demonstratii de strada, bugetul se tot subtiaza iar coalitia risca sa se destrame, capul de afis a fost modul in care Elena Udrea, “Nutzi” l-a infruntat pe Ludovic Orban, poreclit de ea “Organ”.
Spre rusinea lui, Orban patise acest lucru si cu o saptamana inainte, dar nu s-a invatat minte. Nutzi a aratat ca nu ii este frica de Organ si l-a mai infruntat o data dovedind tuturor ca Ludovic Orban nu este un mare politician.
Dar Nutzi l-a infruntat nu doar pe Orban ci si Comisia parlamentara dovedind ca nu ii pasa foarte mult de institutiile statului si de legi, pe care le sfideaza cu zambetul pe buze. Aceasta pentru ca se considera ca are spatele asigurat. Ca atat timp cat este preferata lui Basescu, nimeni si nimic nu o poate atinge.
Eu unul, in locul lui Basescu m-as teme, pentru ca toate Elenele care s-au considerat femei fatale (de la Elena din Troia la Elena Ceausescu) i-au distrus pe barbatii de langa ele. Si acum se pare ca este randul lui Basescu, daca va continua sa o apere in acest mod.
Pe de alta parte daca o sacrifica poate trage lozul castigator pentru un nou mandat la Cotroceni, dovedind ca renunta la ce are mai drag dar si la sustinerea asfaltatorilor.
In orice caz Base trebuie sa se teama mai mult de Nutzi decat de Organ si ai lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu