vineri, 10 februarie 2012

Base si USL sau Cioaca si Elodia



Toata lumea stie povestea cu Cioaca si Elodia. Drama avocatei asuprite si posibil omorate de politistul cel rau are proportii nationale. Ceea ce nu se stia pana acum este ca aceasta drama se desfasoara la un nivel mai mare si cu alte pesonaje.

Acum Base joaca rolul politistului cel rau si asupritor (si are si pregatire militara, la fel ca Cioaca), iar rolul Elodiei este jucat de alianta USL (care apara drepturile cetateanului, la fel ca si avocata Elodia).

Si la fel ca si Elodia, si alianta USL poate disparea inainte sa o cunoastem. Si la fel ca si Cioaca, desi nu sunt dovezi clare, Base poate fi acuzat de disparitia ei.

Singura sansa a aliantei USL este, ca si a Elodiei de altfel, sa gaseasca un salvator cel putin la fel de puternic ca Base sa o salveze.

In cazul Elodiei, nu stiu care ar putea fi, pentru ca nu am urmarit serialul OTV, dar in cazul aliantei USL ar putea fi Calin Popescu Tariceanu, fiind singurul liberal care ar putea contrabalansa in alianta puterea colosului PSD si i-ar rezista lui Base.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu