marți, 18 octombrie 2011

Proiect eScoala

Ai intre 17 si 25 de ani? Esti interesat de societate si comunicare, educatie/cercetare, informatica, politologie, justitie sau istorie? Inscrie-te in proiectul eScoala si intra in competitia pentru unul din cele 18 premii!

Proiectul eScoala

Institutul pentru Cercetari Politice (ICP) este o organizatie neguvernamentala care sustine promovarea unei noi generatii de politicieni si nu numai, crearea unor canale de comunicare intre noile elite politice si administrative si noile elite din mediile academice si cele economico-financiare, incurajarea dezvoltarii societatii civile si formelor ei de exprimare, sprijinirea reformei structurale a administratiei publice si redobândirea increderii cetatenilor in institutiile statului.

Cum procedam

Tinerii, cu varsta intre 17 si 25 de ani, interesati de proiectul eScoala se vor inscrie si vor trimite un eseu pe o tematica stabilita de catre Institutul pentru Cercetari Politice. Eseurile vor fi evaluate de catre echipa de evaluatori/specialisti recunoscuti in domeniile respective. In urma acestei evaluari, cele mai bune lucrari din fiecare categorie vor fi premiate.

Cum te inscrii

Daca doresti sa participi la proiectul eScoala, trimite in perioada 1 octombrie - 1 noiembrie 2011, un CV (cat mai detaliat) insotit de un eseu si mentioneaza sectiunea (sau sectiunile) de care esti interesat, pe adresa: office@icp.org.ro. O persoana se poate inscrie la maxim 2 sectiuni.

Pentru mai multe detalii accesati http://www.icp.org.ro/escoala.htm

www.icp.org.ro

office@icp.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu