duminică, 15 august 2010

Culmea ironiei

Astazi Traian Basescu a sarbatorit Ziua Marinei romanesti. Tocmai el, care a ingropat marina comerciala?! Mi se pare cam mult tupeu.
Si nu s-a oprit aici: “In opinia mea, Ziua marinei este ziua barbatilor”. Adica doar marinarii sunt barbati?
Semnele redresarii au aparut. Intradevar au aparut ca au venit banii de Imprumut. „Reusim sa inregistram o usoara crestere economica (:D??) dar inca avem un drum lung de parcurs pentru ca Romania sa curete balastul cheltuielilor bugetare”. Balastul cheltuielilor bugetare nu erau salariile pe care el le-a taiat ci afacerile cu statul pe care le apara.
„Mi-as dori ca dificiultatile de moment sa fie trecute in solidaritate, cu decenta, fara incercarea unora de a deveni privilegiati ai crizei pentru ca au o meserie sau alta”. Asa cum este si dumnealui care deunazi spunea: “Medicii si profesorii pot pleca linistiti din tara, ca Romania n-are bani pentru ei, numarul bugetarilor care urmeaza a fi disponibilizati este mic, iar cei care raman in posturi trebuie sa se multumeasca si cu salarii foarte mici. Un profesor are 16 ore pe săptămână, eu muncesc 16 ore pe zi. Dacă face socoteala pe oră, ar constata că e mai bine plătit ca mine. În plus, mai are şansa unui job, fiecare îşi mai caută câte ceva”. Probabil ca a ramas cu sechele de cand era mic cand nu ii inghitea pe profesori ca ii dadeau note mici si pe doctori ca ii faceau injectii. Oare presedintele nostru a dat in mintea copiilor? Dar cu marinarii ce o fi avut...?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu